Termékek

QAC ragasztóspray

 

Gyors. Erős. Szagtalan.

 

? Új vevőket szeretnél találni?

? Nagy és kis felületeket is kell ragasztanod?

? Nem akarsz a kenhető ragasztókkal pepecselni?

? Szeretnél „levegőt venni” munka közben?

? Új megoldásokat keresel, mert a piacod elvárja?

csoportkep

Az ügyfeleid elvárásai magasak. Jó minőségű munkát várnak el, a lehető legjobb áron. Azonban ne csak rájuk gondolj, hanem magadra is. Neked sem mindegy, hogyan és mivel dolgozol. Könnyítsd meg a munkádat.

A sprayragasztók szinte az összes kenhető ragasztót kiválthatják. Biztonságosan rengeteg anyagot össze tudsz ragasztani és ki tudod szolgálni a gazdaságosabb megoldást kereső vevőidet éppúgy, mint a legmagasabb minőséget keresőket.

 

Hogy hogyan? Olvass tovább!


 

Olcsóbbat. Jobbat. Egyszerűbben.

 

Tények:

 

Olcsó

Ez mit jelent Neked? Ne tévesszen meg a kiló ár és a gramm ár összehasonlítása. A felhasználás mennyisége a lényeg. Egy négyzetméterre 50g ragasztó elég, szemben a kenhetőnél szükséges 220-330g –mal. Ezt nem kell tovább magyarázni.

 

Vízálló

Ez mit jelent Neked? Nem kell kültérre külön ragasztót használnod, hiszen a vízállóság miatt minden olyan felületet meg tudsz ragasztani, ahol számítani kell nedvességre.

 

Magas hőmérsékletnek is ellenáll ( 100°C)

Ez mit jelent Neked? Sokkal szélesebb körben tudod felhasználni. Mondjuk autóban, kirakatnál, tengeren túli szállítás, kamionok, fémdobozok és a variáció végtelen.

 

Szagtalan

Ez mit jelent Neked? Ezért tudod autóban és beltéren is használni, nem rombolja az egészségedet, nem kell légzésvédőt használnod munka közben. Jobb lesz a közérzeted.

 

Gyorsan szárad

Ez mit jelent Neked? A ragasztott felületek összeillesztése 3-5 perc után már lehetséges, ellenben a kenhető ragasztónál szükséges 15-20 perccel. 5x gyorsabban kész leszel a munkával és kevesebb helyre van szükség a műhelyben.

 

Egyenletesen felvihető a felületre

Ez mit jelent Neked? Elkerülhető laminálásnál, fóliázásnál, hogy a ragasztó vastagsága eltérő legyen ugyanazon a felületen. Nincs csomósodás és a púposodás a felület alatt. Sima felületű és egységes lesz a kész munkadarab.

 

Bármilyen pozícióban tudsz ragasztani

Ez mit jelent Neked? A tartály kiszerelésnél nem fog a fejedre csöpögni a ragasztó, ha a fejed felett kell ragasztani. A szórófejet bárhogy forgathatod, a legkisebb helyre a legfurcsább pozícióban is tudod használni, ellenben a festékszóróba tett higított ragasztóval, ami nagyon könnyen kiömlik, vagy levegőt fúj ragasztó nélkül.

 

Praktikus és gazdaságos

Ez mit jelent Neked? Azonnali felhasználásra kész a tartály is és a spray is. Nem kell a ragasztót előkészíteni, bekeverni és utólag az edényeket tisztítani. Nem csak a napi munka lesz kevesebb, hanem a gyártási idő is lerövidül.

 

Nincs veszteség

Ez mit jelent Neked? A spray-nél is de különösen a tartályos kiszerelésnél fontos, hogy ne maradjon kifújhatatlan ragasztó az alján, illetve ne száradjon be, ha nem egyszerre használod fel. Ebből neked komoly veszteséged adódhat. Ennél a ragasztónál teljesen ki tudod fújni az aljáról az utolsó csepp ragasztót is. A tartályban nem tud levegővel érintkezni a folyamatos nyomás alatt lévő ragasztó, ezért nem tud beszáradni.

 

Válasszon iparágat és hagyatkozzon bátran szakértőink válogatására, akik be-sorolták a termékeket.
Kérdése van? Küldjön e.mailt, vagy hívjon, azonnal felvesszük Önnel a kap-csolatot.

 

Kapcsolatfelvétel