Bútor és kárpitosipar

Bútor és kárpitosipar

Ebben a gyorsan változó iparágban, nincs vesztegetni való idő tisztogatni a kifolyt ragasztót, vagy pepecselni aragasztó felhordásával. A ragasztóink olyan folyamatok figyelembe vételével lettek kifejlesztve, amik segítenek racionalizálni a gyártási időt. Fokozzák a termelékenységet, növelik a nyereséget, csökkentik a tisztítási költségeket.


A QAC12 széles körben alkalmazható, magas minőségű, nem-gyúlékony ipari kontaktragasztó. Remek vízálló tulajdonsága mellett nagyon jól tűri a hőt és olyan területeken használható, mint dekorlaminálás, furnérozás, textil, szövet, kárpit, hab, parafa, üveg, tükör, csempe, fémek, rétegelt lemez és műanyag összeragasztása.

Kifejlesztve az alábbi anyagokhoz:

L12 rugalmas retegek HM faepitmenyek

A QAC HM egy széles körben alkalmazható, magas minőségű, nagy kötésszilárdságú ipari kontaktragasztó. Remek vízálló tulajdonsága mellett nagyon jól tűri a hőt (+93 °C) és olyan területeken használható, mint dekorlaminálás, furnérozás, textil, szövet, kárpit, hab, parafa, üveg, tükör, csempe, fémek, rétegelt lemez és műanyag összeragasztása.

Kifejlesztve az alábbi anyagokhoz:

HM faepitmenyek HM szonyeg HM szonyegcsempe HM laminatum HM hab

Univerzális aeroszolos ragasztó. Általánosan alkalmazható, magas minőségű, nagy kötésszilárdságú ipari kontaktragasztó, remek vízálló tulajdonsággal. Kényelmes, tiszta és gyors ragasztást tesz lehetővé. 

Felhasználható területek:

 • dekorlaminálás
 • furnérozás
 • textil, szövet
 • kárpit
 • hab
 • parafa
 • üveg
 • tükör
 • csempe
 • rétegelt lemez
 • műanyag

 

Kifejlesztve az alábbi anyagokhoz:

 infuzios uveggyapot szovet vekony

A QAC SG egy széles körben alkalmazható, magas minőségű ipari kontaktragasztó, mely elsősorban a szigetelési és épületgépészeti iparban használatos. Vízálló tulajdonsága mellett speciálisan polisztirol ragasztására fejlesztették ki, de egyaránt használható egyéb olyan területeken is, mint pl: puha szövet, kárpit, hab, parafa, műanyag, PU,PI habok, MDF, forgácslap, rétegelt lemez, üveggyapot, födémszigetelés. Alkalmas ideiglenes és állandó kötés kialakítására is.

Kifejlesztve az alábbi anyagokhoz:

SG FRP GRP SG polisztiren

A QAC HF dekorlaminálásra és üvegszál erősítésű műanyag ragasztására kifejlesztett kontaktragasztó, amely emellett széles körben alkalmazható, mint például textil, szövet, kárpit, hab, parafa, rétegelt lemez, furnér, üveg és egyéb anyagok összeragasztása.

Kifejlesztve az alábbi anyagokhoz:

DA aluminimum DA habDA szigetelés

A QAC ACR egy biológiailag lebomló, citrus bázisú oldószeres tisztító, zsírtalanító és ragasztó eltávolító spray. Biztonsággal alkalmazható a legtöbb felületen és adalékanyaghoz, úgymint festett felületek, üveg, porcelán, beton, valamint műanyag és vinilbázisú anyagok esetén. Nem hagy a megtisztított felületen olajos réteget és maradék nélkül elpárolog. Nem kell használat után lemosni a felületről.