Építőipar

Építőipar

Tisztában vagyunk azzal, milyen fontos a megbízhatóság az építőiparban - ezért forgalmazunk olyanragasztókat, amiket mi is megbízhatónak tartunk. Ezeket a ragasztókat úgy tervezték, hogy segítsen létrehozni, olyan új ragasztási megoldásokat is, melyek a legigényesebb alkalmazásokhoz is megfelelnek.


A QAC HM egy széles körben alkalmazható, magas minőségű, nagy kötésszilárdságú ipari kontaktragasztó. Remek vízálló tulajdonsága mellett nagyon jól tűri a hőt (+93 °C) és olyan területeken használható, mint dekorlaminálás, furnérozás, textil, szövet, kárpit, hab, parafa, üveg, tükör, csempe, fémek, rétegelt lemez és műanyag összeragasztása.

Kifejlesztve az alábbi anyagokhoz:

HM faepitmenyek HM szonyeg HM szonyegcsempe HM laminatum HM hab

A QAC FRP egy olyan szintetikus polimer bázisú ipari panel ragasztó, amely speciálisan a panelösszetevők ragasztására lett kifejlesztve. Külső panelelemek habhoz való ragasztásához optimális, gyors kötési sebességének köszönhetően magas minőségű ragasztást és könnyű anyagkezelést biztosít. Remekül ellenáll a nedvességnek és a magas hőmérsékletnek.

Kifejlesztve az alábbi anyagokhoz:

FRP FRP GRP FRP polisztiren

A QAC HF dekorlaminálásra és üvegszál erősítésű műanyag ragasztására kifejlesztett kontaktragasztó, amely emellett széles körben alkalmazható, mint például textil, szövet, kárpit, hab, parafa, rétegelt lemez, furnér, üveg és egyéb anyagok összeragasztása.

Kifejlesztve az alábbi anyagokhoz:

DA aluminimum DA habDA szigetelés

A QAC ACR egy biológiailag lebomló, citrus bázisú oldószeres tisztító, zsírtalanító és ragasztó eltávolító spray. Biztonsággal alkalmazható a legtöbb felületen és adalékanyaghoz, úgymint festett felületek, üveg, porcelán, beton, valamint műanyag és vinilbázisú anyagok esetén. Nem hagy a megtisztított felületen olajos réteget és maradék nélkül elpárolog. Nem kell használat után lemosni a felületről.