Faipar

Faipar

Fűrészpor, csiszolópapír és pontos számítások - és nálunk megtalálja  azt a ragasztót, ami együtt tartja kemény munkával elkészített bútort. Ezek a ragasztók olyan erővel kötnek, hogy minden asztalos igényeinek megfelelnek. Legyen az pult, íves felület, ajtó, vagy bútor, mindig támaszkodhatnak termékeinkre.


A QAC12 széles körben alkalmazható, magas minőségű, nem-gyúlékony ipari kontaktragasztó. Remek vízálló tulajdonsága mellett nagyon jól tűri a hőt és olyan területeken használható, mint dekorlaminálás, furnérozás, textil, szövet, kárpit, hab, parafa, üveg, tükör, csempe, fémek, rétegelt lemez és műanyag összeragasztása.

Kifejlesztve az alábbi anyagokhoz:

L12 rugalmas retegek HM faepitmenyek

A QAC HM egy széles körben alkalmazható, magas minőségű, nagy kötésszilárdságú ipari kontaktragasztó. Remek vízálló tulajdonsága mellett nagyon jól tűri a hőt (+93 °C) és olyan területeken használható, mint dekorlaminálás, furnérozás, textil, szövet, kárpit, hab, parafa, üveg, tükör, csempe, fémek, rétegelt lemez és műanyag összeragasztása.

Kifejlesztve az alábbi anyagokhoz:

HM faepitmenyek HM szonyeg HM szonyegcsempe HM laminatum HM hab

A QAC HF dekorlaminálásra és üvegszál erősítésű műanyag ragasztására kifejlesztett kontaktragasztó, amely emellett széles körben alkalmazható, mint például textil, szövet, kárpit, hab, parafa, rétegelt lemez, furnér, üveg és egyéb anyagok összeragasztása.

Kifejlesztve az alábbi anyagokhoz:

DA aluminimum DA habDA szigetelés

A QAC ACR egy biológiailag lebomló, citrus bázisú oldószeres tisztító, zsírtalanító és ragasztó eltávolító spray. Biztonsággal alkalmazható a legtöbb felületen és adalékanyaghoz, úgymint festett felületek, üveg, porcelán, beton, valamint műanyag és vinilbázisú anyagok esetén. Nem hagy a megtisztított felületen olajos réteget és maradék nélkül elpárolog. Nem kell használat után lemosni a felületről.