HVAC és szigetelés

HVAC és szigetelés

Fedezze fel épületgépészeti, légtechnikai és hőszigetelési felhasználásra tervezett ragasztóinkat, melyek  ellenállnak a magas hőmérsékletnek és szűk helyeken is kiválóan használhatóak. Keressen egyszerű és biztonságos megoldásokat, amelyek kifejezetten ennek az iparágnak készültek.


A QAC HM egy széles körben alkalmazható, magas minőségű, nagy kötésszilárdságú ipari kontaktragasztó. Remek vízálló tulajdonsága mellett nagyon jól tűri a hőt (+93 °C) és olyan területeken használható, mint dekorlaminálás, furnérozás, textil, szövet, kárpit, hab, parafa, üveg, tükör, csempe, fémek, rétegelt lemez és műanyag összeragasztása.

Kifejlesztve az alábbi anyagokhoz:

HM faepitmenyek HM szonyeg HM szonyegcsempe HM laminatum HM hab

A QAC FRP egy olyan szintetikus polimer bázisú ipari panel ragasztó, amely speciálisan a panelösszetevők ragasztására lett kifejlesztve. Külső panelelemek habhoz való ragasztásához optimális, gyors kötési sebességének köszönhetően magas minőségű ragasztást és könnyű anyagkezelést biztosít. Remekül ellenáll a nedvességnek és a magas hőmérsékletnek.

Kifejlesztve az alábbi anyagokhoz:

FRP FRP GRP FRP polisztiren

A QAC SG egy széles körben alkalmazható, magas minőségű ipari kontaktragasztó, mely elsősorban a szigetelési és épületgépészeti iparban használatos. Vízálló tulajdonsága mellett speciálisan polisztirol ragasztására fejlesztették ki, de egyaránt használható egyéb olyan területeken is, mint pl: puha szövet, kárpit, hab, parafa, műanyag, PU,PI habok, MDF, forgácslap, rétegelt lemez, üveggyapot, födémszigetelés. Alkalmas ideiglenes és állandó kötés kialakítására is.

Kifejlesztve az alábbi anyagokhoz:

SG FRP GRP SG polisztiren

A QAC ACR egy biológiailag lebomló, citrus bázisú oldószeres tisztító, zsírtalanító és ragasztó eltávolító spray. Biztonsággal alkalmazható a legtöbb felületen és adalékanyaghoz, úgymint festett felületek, üveg, porcelán, beton, valamint műanyag és vinilbázisú anyagok esetén. Nem hagy a megtisztított felületen olajos réteget és maradék nélkül elpárolog. Nem kell használat után lemosni a felületről.