Kiegészítők

Kiegészítők

Pontos munkához jó szerszámok kellenek, ezt minden szakember jól tudja. Az évek során tökéletesített kiegészítők nagyon jól szerepelnek ipari környezetben. Tartzósak és azonnali felhasználásra alkalmasak.


Az extra hosszú nyéllel és a biztonságos, erős fogantyúval még jobban hozzáfér a felülethez. A szabványos egyenes fogantyú markolni feletti hengerrel, pontosan ellenőrzése alatt tudja tartan a nyomás a kötés kialakulásához. Még ma vegyen egyet, és élvezze a nagyobb kényelemet. Használja minden ragasztási munkához.

Tökéletes nyomást tud vinni a felületre  ezzel a 75mm-es lamináló hengerrel, amit kiegészítettünk  egy egyedi, hajlított D-fogantyúval, kimondottan azért, hogy növelje a nyomást a felületeken. Életre szóló garanciával, hogy teljesen elégedett legyen a vásárlással.

Folyamatos gyártásnál mindig kéznél kell lennie az  összes megfelelő eszköznek , hogy ne legyen fennakadás. A 4m spray tömlő úgy lett kialakítva, hogy rendszeres ipari felhasználásra alkalmas legyen. Ez a szabvány gumi bevonatú tömlő rendkívül rugalmas, és nem fog elhasználódni. Mi több, a hossza úgy lett kialakítva, hogy  ideálissá teszi használatát, miközben nem kell, hogy mellete legyen a palack.

Kialakítása során  az volt a legfőbb cél, hogy kompatibilis legyen a legtöbb termékkel és alkalmazással. A 6501 tip keskeny szórásképű fúvóka, ami tökéletes pontossággal adagolja a ragasztót kisebb felületeken is. Mi több, hálós és apró “kavicsos “ szóráskép beállítást is lehetővé tesz kifújáskor. Sokoldalú, hosszútávra, ipari felhasználásra tervezve.

Szüksége van egy olyan pisztolyra, amivel egyenletes és szabvályos szélességű ragasztó felhordást tud csinálni? Akkor ez a szórópisztoly tökéletes az Ön számára. Ez ideális megoldás minden általános alkalmazáshoz.