Tisztítás

Tisztítás

A ragasztókat a ragasztott anyagok teljes időtartamára terveztük. De nem számít, hogy mennyire jó egy ragasztó, baklövések mindig történhetnek. Rosszul lett szabva az anyag miután már összeragasztották? Túlszórták a ragasztót és most minden úszik? Ezek a tisztítók erősek, biztonságosak és kitűnő segítséget nyújtanak a ragasztási balesetek megoldásában.

 

A tisztító/zsírtalanító spray-k és a ragasztó eltávolítók segítségével hatékonyan eltávolíthatóak az olyan nehezen tisztítható szennyeződések is, mint a megszáradt ragasztó, ragasztószalag maradvány, zsír, olaj és piszok.

Miután rászórtuk a felületre, nem kell akár egy órát is várni, mire leoldja a piszkot, elég 5 perc várakozás általános szennyeződések esetén. Utána csak le kell törölni egy tiszta ruhával a maradékot. Nem hagy foltot, nem kellemetlen szagú.

Műanyag, fém, üveg, kő felületekre ideális. A hétköznapi szennyeződéseken túl alkalmas a használt olaj, zsír, kátrány, gyanta eltüntetésére, de az évek óta felrakott napégette címkéket, matricákat is leoldja.